Susan Hinz

Susan Hinz

Jag startade min karriär som skötare inom psykiatrin. Min kreativa sida tog över och jag började sedan arbeta inom reklam- och marknadsföring varav nio år som konsult.

Det var hos företagens ägare, chefer och anställda som jag upptäckte att många hade

behov att få prata med någon utomstående, någon som inte tillhör verksamheten.


2010 utbildade jag mig till Co-Active®-coach i England på CTI - The Coaches Training Institute, och har sedan dess arbetat med vägledning i form av ledarskapscoaching, karriärcoaching och jobbcoaching.


Jag är även utbildad steg-1 terapeut i KBT från Kognio i Lund. Utbildningen är auktoriserad av Svenska föreningen för kognitiva och beteendeinriktade terapier.


Utöver min roll som steg-1 terapeut i KBT arbetar jag som projektledare och coach i Landskrona. Bland annat coachar och föreläser jag  för unga vuxna 18-24 år som har som mål att studera och/eller arbeta. Har även arbetat som volontärcoach för unga tjejer i åldern 13-20 via United Sister, Fryshuset samt som mentor i ett kvinnligt nätverk.


Jag samarbetar även med det globala coachföretaget TNM-coaching när det gäller organisationer som vill genomföra större förändringar.PRATA MED NÅGON

KBT SAMTAL ONLINE

 

Steg-1 terapeut i KBT

ICF ackrediterad Co-Active coach

KONTAKT


susan@pratamednagon.nu

070-650 20 03


SAMTALSFORUM


Skype: susanhinz


Facetime: 070-6502003


ZOOM

Medlem i:

© Copyright. All Rights Reserved. Susan Hinz